LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá - popis produktu

Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá Kancelářská židle Uriela vám poskytne komfortní sezení při každodenní práci. Působí moderně, ale zároveň nadčasově. Díky sedadlu a opěradlu s ergonomickým designem je tato kancelářská židle opravdu pohodlná. Čalouněné sedák a opěradlo zajišťují pohodlné sezení, zatímco kombinace materiálu umělé kůže a dřeva dodává kancelářské židli stylový design. Pomocí funkce nastavení výšky si židli můžete optimálně přizpůsobit vašim potřebám sezení. Stabilitu a snadný přesun židle zajistí základna opatřená paticí koleček. Židle Uriela s elegantním designem vnese do vaší pracovny a domácnosti útulnou atmosféru. Rozměr: 64cm x 113-123cm x 74cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 50cm x 45-56cm x 47cm (š x v xh)Materiál: syntetická kůže (100% polyuretan), kov, ořechové dřevo, plastMax. nosnost: cca 130kgBarva: černá, přírodní hnědá, stříbrná

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 8c662d, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá patří do skupiny produktů Kancelářské křesla, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá - parametry produktu

Hmotnost21 kg
Délka64 cm
Šířka74 cm
Výška123 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieŽidle, Křesla, Ořechy, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá - další zajímavé produkty

LuxD Designová kancelářská židle Uriela ořech / černá - jak nakoupit nejvýhodnější?