Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá - popis produktu

Designová kancelářská židle Jeffery šedá Flexibilní a dynamická, moderní s nádechem klasiky – taková je kancelářská židle Jeffery. Ergonomicky tvarované sedátko z polypropylenu tvoří příjemnou oporu pro záda. Sedací část je vybavena čalouněním s šedým textilním potahem, díky které je sezení pohodlné. O přesun židle se stará patice koleček o lehkém chodu. Díky výškovému nastavení ji snadno přizpůsobíte k výšce pracovního stolu. Židle Jeffery je designována pro univerzální použití v jídelně, kuchyni, kanceláři nebo pracovně. Rozměr: 44cm x 85-97cm x 52cm (š x v x h)Výška sedáku: 46-58cmMateriál: kov, plast, textilBarva: černá, šedá

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá patří do skupiny produktů Kancelářské křesla, patří pod značku Furniria, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka44 cm
Šířka52 cm
Výška97 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla, Plastové židle
ZnačkaFurniria
Barva000000
Materiálkov, Látka, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá - další zajímavé produkty

Furniria Designová kancelářská židle Jeffery šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?