LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 383 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Jurassic World - popis produktu

Hra na PC LEGO Jurassic World:  VypnutoEpický příběh Jurského parku nyní v podobě LEGO hry. Na začátku stál skvělý nápad, který se však v praxi zvrhl v holý boj o přežití. Setkejte se se všemi postavami z filmu, jako je paleontolog Alan Grant, doktorka Ellie Sattlerová nebo děti Tim a Lex. Hlavní roli však budou hrát dinosauři, kterých se do hry vešlo opravdu požehnaně. LEGO Jurassic World je první videohra, kde prožijete všechny čtyři „Jurské“ filmy.Klíčové vlastnostiPrvní hra, která zapracovává všechny filmy v jeden celekCelkem 20 rozsáhlých úrovní, 5 z každého filmuPřes 100 hratelných postav a 20 hratelných dinosaurůDva ostrovy - Isla Nublar a Isla Sorna - fungující jako hubyDynamické střídání dne a nociSbírejte kostky a vylepšujte hlavu, tělo, či ocas dinosaurůVaším pomocníkem bude Pan DNA, animovaná šroubovice, známá z prvního filmuVšichni známí hrdinovéVydejte se do parádního dobrodružství se všemi oblíbenými hrdiny, které znáte z filmu. Znalci série ocení přítomnost neohroženého paleontologa Alana Granta, doktorky Ellie Sattlerové, matematika a autora teorie chaosu Iana Malcolma, Johna Hammonda, dětí Tima a Lex, programátora Dennise Nedryho a dalších postav, kterých je dohromady přes 100 hratelných.Mnoho druhů dinosaurůVývojáři si dali opravdu záležet na tom, aby se do hry dostalo mnoho druhů dinosaurů. Samozřejmostí jsou stálice včetně Tyrannosaura Rexe, Triceratopse, Stegosaura, děsivých Velociraptorů a obřího Spinosaura, těšit se ale můžete i na Brachiosaura, Dilophosaura, Pteranodona a mnohé další. Hned 20 druhů je přitom hratelných, Jurský park si tak užijete dosyta.

Produkt LEGO Jurassic World lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Jurassic World - parametry produktu

LEGO Jurassic World - historie ceny a dostupnosti

LEGO Jurassic World - další zajímavé produkty

LEGO Jurassic World - jak nakoupit nejvýhodnější?