Kusový Zara 9660 Yellow Grey

Kusový Zara 9660 Yellow Grey

Kusový Zara 9660 Yellow Grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Zara 9660 Yellow Grey - popis produktu

Koberec Kusový Zara 9660 Yellow Grey:Jestli toužíte po novém koberci, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci Berfin Dywany. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho šedá a žlutá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Berfin Dywany má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Berfin Dywany je 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 11 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový Zara 9660 Yellow Grey Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší šedá a žlutá barva Šedý koberec je velmi oblíbeným aktuálním trendem Materiálem koberce je polypropylen Je ideální pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Berfin Dywany je 160 cm Výška vlasu dosahuje 11 mm

Produkt Kusový Zara 9660 Yellow Grey lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Berfin Dywany, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Zara 9660 Yellow Grey - parametry produktu

Kusový Zara 9660 Yellow Grey - historie ceny a dostupnosti

Kusový Zara 9660 Yellow Grey - další zajímavé produkty

Kusový Zara 9660 Yellow Grey - jak nakoupit nejvýhodnější?