Kusový Zara 8507 Grey

Kusový Zara 8507 Grey

Kusový Zara 8507 Grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Zara 8507 Grey - popis produktu

Koberec Kusový Zara 8507 Grey:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, vyzkoušejte koberec Berfin Dywany. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Berfin Dywany má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Berfin Dywany činí 140 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 11 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Zara 8507 Grey Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje šedá barva Šedý koberec je velmi oblíbeným aktuálním trendem Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Berfin Dywany činí 140 cm Výška vlasu dosahuje 11 mm

Produkt Kusový Zara 8507 Grey patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Berfin Dywany, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Zara 8507 Grey - parametry produktu

Kusový Zara 8507 Grey - historie ceny a dostupnosti

Kusový Zara 8507 Grey - další zajímavé produkty

Kusový Zara 8507 Grey - jak nakoupit nejvýhodnější?