Kusový koberec Creante 19084 Grey

Kusový koberec Creante 19084 Grey

Kusový koberec Creante 19084 Grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Creante 19084 Grey - popis produktu

Koberec Kusový koberec Creante 19084 Grey:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, vyzkoušejte koberec Berfin Dywany. Jedná se o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně acryl. Koberec Berfin Dywany má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Berfin Dywany činí 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 8 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový koberec Creante 19084 Grey Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec oživí každý prostor Koberci dominuje šedá barva Šedý koberec patří k nejvyhledávanějším typům Materiálem koberce je acryl Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Berfin Dywany činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 8 mm

Produkt Kusový koberec Creante 19084 Grey lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Berfin Dywany, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Creante 19084 Grey - parametry produktu

Kusový koberec Creante 19084 Grey - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Creante 19084 Grey - další zajímavé produkty

Kusový koberec Creante 19084 Grey - jak nakoupit nejvýhodnější?