Kusový Life Shaggy 1500 light grey

Kusový Life Shaggy 1500 light grey

Kusový Life Shaggy 1500 light grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Life Shaggy 1500 light grey - popis produktu

Koberec Kusový Life Shaggy 1500 light grey:Jestli toužíte po novém koberci, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, zvolte koberec Ayyildiz koberce. Jedná se o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec změní nádech místnosti a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 100 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 30 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový Life Shaggy 1500 light grey Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší šedá barva Šedý koberec je velmi oblíbeným aktuálním trendem Materiálem koberce je polypropylen Je ideální pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 100 cm Výška vlasu dosahuje 30 mm

Produkt Kusový Life Shaggy 1500 light grey patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Life Shaggy 1500 light grey - parametry produktu

Kusový Life Shaggy 1500 light grey - historie ceny a dostupnosti

Kusový Life Shaggy 1500 light grey - další zajímavé produkty

Kusový Life Shaggy 1500 light grey - jak nakoupit nejvýhodnější?