Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh #5872694

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh #5872694

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh #5872694

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh - popis produktu

Koberec Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh:Jestli potřebujete nový koberec pro děti, možná by vás mohl zaujmout koberec Ayyildiz koberce. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Protože si děti hrají většinu času na zemi, nabízený typ je dobře izoluje od studené podlahy, a navíc budou mít novou oblíbenou hrací plochu. Má přesně stanovené rozměry, takže se nemusíte stresovat počítáním metráže. Jeho kulatý tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho žlutá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má precizní provedení, které je ideální pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 30 mm. Hlavní přednosti produktu Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh Koberec do dětského pokojíčku Ayyildiz koberce bude oblíbené hrací místo vašich dětí Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Děti si budou hrát a nebude jim zima Kulatý koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší žlutá barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 120 cm Výška vlasu dosahuje 30 mm

Tento produkt naleznete ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh #5872694 patří do skupiny produktů Dětské koberce, je v nabídce značky Ayyildiz koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh - parametry produktu

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh - další zajímavé produkty

Dětský kusový Fun 6001 yellow kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?