Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream - popis produktu

Koberec Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci Flair Rugs koberce. Jedná se o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho modrá, šedá a zelená barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Flair Rugs koberce má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Flair Rugs koberce je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 12 mm. Hlavní vlastnosti produktu Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream Kusový koberec nabízí přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje modrá, šedá a zelená barva Šedý koberec se řadí mezi oblíbené typy Materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Flair Rugs koberce je 120 cm Výška vlasu dosahuje 12 mm

Produkt Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Flair Rugs koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream - parametry produktu

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream - historie ceny a dostupnosti

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream - další zajímavé produkty

Kusový Hand Carved Cosmos Mint/Grey/Cream - jak nakoupit nejvýhodnější?