Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 470 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 - popis produktu

Koberec Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, vyzkoušejte koberec Mujkoberec Original. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec má přesně daný tvar i rozměr a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho béžová barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Mujkoberec Original má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Mujkoberec Original činí 180 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 8 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší béžová barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Mujkoberec Original činí 180 cm Výška vlasu dosahuje 8 mm

Produkt Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Mujkoberec Original, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 - parametry produktu

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 - historie ceny a dostupnosti

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 - další zajímavé produkty

Kusový orientální koberec Mujkoberec Original 104349 - jak nakoupit nejvýhodnější?