Kusový koberec Portland 1598 PH2 V

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V - popis produktu

Koberec Kusový koberec Portland 1598 PH2 V:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, doporučíme vám koberec Oriental Weavers. Jedná se o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Oriental Weavers má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Oriental Weavers činí 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 110 mm. Klíčové přednosti produktu Kusový koberec Portland 1598 PH2 V Kusový koberec nabízí přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší šedá barva Šedá varianta je současný trend Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Oriental Weavers činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 110 mm

Produkt Kusový koberec Portland 1598 PH2 V patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Oriental Weavers, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V - parametry produktu

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V - další zajímavé produkty

Kusový koberec Portland 1598 PH2 V - jak nakoupit nejvýhodnější?