Kusový koberec Miami 6620 black

Kusový koberec Miami 6620 black

Kusový koberec Miami 6620 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Miami 6620 black - popis produktu

Koberec Kusový koberec Miami 6620 black:Jestli vybíráte nový koberec, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, doporučíme vám koberec Ayyildiz koberce. Jedná se o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho černá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 120 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový koberec Miami 6620 black Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje černá barva Materiálem koberce je polypropylen Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 120 mm

Produkt Kusový koberec Miami 6620 black patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Miami 6620 black - parametry produktu

Kusový koberec Miami 6620 black - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Miami 6620 black - další zajímavé produkty

Kusový koberec Miami 6620 black - jak nakoupit nejvýhodnější?