Kusový Parma 9220 black

Kusový Parma 9220 black

Kusový Parma 9220 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Parma 9220 black - popis produktu

Koberec Kusový Parma 9220 black:Jestli toužíte po novém koberci, který vytvoří v místnosti teplo domova, zvolte koberec Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a bude se líbit každé návštěvě. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho černá a šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový Parma 9220 black Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec oživí každý prostor Koberci sluší černá a šedá barva Šedý koberec je velice žádanou variantou Materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 9 mm

Produkt Kusový Parma 9220 black lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Parma 9220 black - parametry produktu

Kusový Parma 9220 black - historie ceny a dostupnosti

Kusový Parma 9220 black - další zajímavé produkty

Kusový Parma 9220 black - jak nakoupit nejvýhodnější?