Kusový Miami 6590 brown

Kusový Miami 6590 brown

Kusový Miami 6590 brown

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Miami 6590 brown - popis produktu

Koberec Kusový Miami 6590 brown:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který vytvoří v místnosti teplo domova, zvolte koberec Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a bude se líbit každé návštěvě. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 12 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový Miami 6590 brown Kusový koberec nabízí přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší hnědá barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 12 mm

Produkt Kusový Miami 6590 brown lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Miami 6590 brown - parametry produktu

Kusový Miami 6590 brown - historie ceny a dostupnosti

Kusový Miami 6590 brown - další zajímavé produkty

Kusový Miami 6590 brown - jak nakoupit nejvýhodnější?