Kusový Parma 9310 black

Kusový Parma 9310 black

Kusový Parma 9310 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Parma 9310 black - popis produktu

Koberec Kusový Parma 9310 black:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec změní nádech místnosti a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho šedá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Parma 9310 black U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší šedá barva Šedý koberec je velice žádanou variantou Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 120 cm Výška vlasu dosahuje 9 mm

Produkt Kusový Parma 9310 black lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Parma 9310 black - parametry produktu

Kusový Parma 9310 black - historie ceny a dostupnosti

Kusový Parma 9310 black - další zajímavé produkty

Kusový Parma 9310 black - jak nakoupit nejvýhodnější?