Kusový Hawaii 1330 black

Kusový Hawaii 1330 black

Kusový Hawaii 1330 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Hawaii 1330 black - popis produktu

Koberec Kusový Hawaii 1330 black:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, zvolte koberec Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho černá a šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má precizní provedení, které je ideální pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 13 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Hawaii 1330 black Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje černá a šedá barva Šedý koberec patří k nejvyhledávanějším typům Materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce je 200 cm Výška vlasu dosahuje 13 mm

Produkt Kusový Hawaii 1330 black patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Hawaii 1330 black - parametry produktu

Kusový Hawaii 1330 black - historie ceny a dostupnosti

Kusový Hawaii 1330 black - další zajímavé produkty

Kusový Hawaii 1330 black - jak nakoupit nejvýhodnější?