Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh - popis produktu

Koberec Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, doporučíme vám koberec Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a stane se z něj originální doplněk. Jeho kulatý tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho černá a šedá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 30 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh Kusový koberec nabízí přesné rozměry Kulatý koberec oživí každý prostor Koberci sluší černá a šedá barva Šedý koberec patří k nejvyhledávanějším typům Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce je 160 cm Výška vlasu dosahuje 30 mm

Produkt Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh - parametry produktu

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh - historie ceny a dostupnosti

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh - další zajímavé produkty

Kusový Life Shaggy 1503 anthracit kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?