Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue - popis produktu

Koberec Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue:Jestli toužíte po novém koberci, který vytvoří v místnosti teplo domova, vyzkoušejte koberec Nouristan - Hanse Home koberce. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho vícebarevné provedení přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec Nouristan - Hanse Home koberce má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Hlavní přednosti produktu Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Materiálem koberce je polyester Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Nouristan - Hanse Home koberce činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 0 mm

Produkt Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Nouristan - Hanse Home koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue - parametry produktu

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue - historie ceny a dostupnosti

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue - další zajímavé produkty

Kusový Asmar 104005 Heaven/Blue - jak nakoupit nejvýhodnější?