Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue - popis produktu

Koberec Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue:Jestli toužíte po novém koberci, který nádherně zútulní vaši místnost, doporučíme vám koberec Flair Rugs. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho modrá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec Flair Rugs má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Flair Rugs je 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 5 mm. Hlavní přednosti produktu Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue Tento kusový typ má předem dané rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší modrá barva Výrobním materiálem koberce je polyester Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Flair Rugs je 200 cm Výška vlasu dosahuje 5 mm

Produkt Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Flair Rugs, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue - parametry produktu

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue - historie ceny a dostupnosti

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue - další zajímavé produkty

Flair Rugs Kusový koberec Pearl Blue - jak nakoupit nejvýhodnější?