Dětský kusový Kids 560 blue #5704838

Dětský kusový Kids 560 blue #5704838

Dětský kusový Kids 560 blue #5704838

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 727 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Kids 560 blue - popis produktu

Koberec Dětský kusový Kids 560 blue:Pokud sháníte koberec pro děti, možná by vás mohl zaujmout koberec Ayyildiz koberce. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Protože si děti hrají většinu času na zemi, nabízený typ je dobře izoluje od studené podlahy, a navíc jako bonus vytvoříte svému dítku nové hrací pole. Nemusíte složitě počítat kolik jej potřebujete, protože má předem určené rozměry. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 10,5 mm. Zásadní přednosti produktu Dětský kusový Kids 560 blue Koberec do dětského pokoje Ayyildiz koberce vytvoří dětem ideální místo na hraní U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Ochrání děti před chladnou podlahou Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší šedá barva Šedý koberec se řadí mezi oblíbené typy Materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 10,5 mm

Produkt Dětský kusový Kids 560 blue #5704838 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Ayyildiz koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Kids 560 blue - parametry produktu

Dětský kusový Kids 560 blue - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Kids 560 blue - další zajímavé produkty

Dětský kusový Kids 560 blue - jak nakoupit nejvýhodnější?