Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 850 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy - popis produktu

Župan Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy:Potřebujete si vybrat ten správný kousek oblečení, který vám bude skvěle sloužit? Župan Interkontakt, který si oblíbí jak ženy, tak muži, vám dodá příjemný pocit po horké koupeli. Bude klíčovým prvkem každodenního oděvu, ať už pro chladná rána či pro dlouhé večery. Je zároveň ideální pro všechny, kteří si rádi užívají koupání, plavání a relaxaci u vody. Župan se díky zavinovacímu zapínání dokáže přizpůsobit každému typu postavy. Kapuce na županu poskytuje ochranu před chladem a zároveň umožňuje vysoušení vlasů. Zásadní vlastnosti županu Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy Župan Interkontakt poskytuje pohodlí a příjemný pocit po koupání nebo sprchování Bude se hodit jak pro ženy, tak muže Díky zavinovacímu zapínání lze župan přizpůsobit každému typu těla S praktickou kapucí Výrobním materiálem županu Interkontakt je bavlna Župan je typický svou měkkostí, hebkostí a rychlým schnutím Elegantní provedení navíc podtrhuje modrá barva S županem Interkontakt si užijte naprostý klid a komfort Župan může být druhem svrchního domácího oblečení, které doplňuje pyžamo. Materiálem županu Interkontakt je bavlna. Bavlna efektivně odvádí vlhkost a zajišťuje komfortní pocit. Naprostou samozřejmostí je měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu umocňuje modrá barva. Župan Interkontakt vám nabídne dokonalé pohodlí ve chvílích klidu a odpočinku, který si rozhodně zasloužíte.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské oblečení, patří značce Interkontakt, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy patří do skupiny produktů Pánské župany, je v nabídce značky Interkontakt v nabídce e-shopu Alza.cz.

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy - parametry produktu

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy - historie ceny a dostupnosti

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy - další zajímavé produkty

Interkontakt Pánský župan s kapucí 03 Blue Navy - jak nakoupit nejvýhodnější?