Furniria Designový TV stolek Kimora

Furniria Designový TV stolek Kimora

Furniria Designový TV stolek Kimora

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designový TV stolek Kimora - popis produktu

Designový TV stolek Kimora Designový TV stolek Kimora přinese do interiéru zajímavou texturu v podobě přitažlivých 3D vzorů na dvířkách. Jejich členité provedení tvoří zajímavou hru světla a stínů, kromě toho na nich nádherně vynikne kresba dubového dřeva. Tři složky poskytují úložný prostor pro různé mediální a hifi příslušenství. Okrajový otevřený složku nabízí místo pro setup box, je vybaven otvorem pro nenápadné vedení kabelů. Horní deska je ideálním místem pro umístění televizoru nebo zajímavých dekorací. Doplňte TV stolek o další nábytek ze stejnojmenné edice. Získáte tak stylový a harmonicky sladěný interiér. Barva: tmavohnědá, černáMateriál: dubová dýha, kovRozměr:50x160x41,2 cm (vxšxh)

Tento produkt naleznete ve skupině TV stolky, patří značce Furniria, v barvě 8c662d, z materiálu Drevo, kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designový TV stolek Kimora - parametry produktu

Hmotnost50 kg
Délka160 cm
Šířka41 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieTV stolky
ZnačkaFurniria
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designový TV stolek Kimora - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designový TV stolek Kimora - další zajímavé produkty

Furniria Designový TV stolek Kimora - jak nakoupit nejvýhodnější?