Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 22 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm - popis produktu

Designový TV stolek Micheal 170 cm Prostorný TV stolek Micheal představuje perfektní spojení rustikálního a industriálního stylu. Tmavý kouřový odstín skříňky doplňují výrazné kovové nohy a úchytky v černém odstínu, které podtrhují industriální charakter nábytku. Díky svému rozměru nabízí množství místa pro všechny mediální zařízení a doplňky. Přes zadní otvor police můžete pohodlně přivést kabely k jednotlivým zařízením. Vrchní deska poskytne perfektní prostor pro televizor s velkou úhlopříčkou i další dekorace či doplňky. TV stolek Micheal přinese do vašeho obývacího pokoje příjemnou atmosféru, v kombinaci s dalším nábytkem ze stejnojmenné série vytvoří harmonický koncept interiéru. Výška: 55 cmŠířka: 170 cmHloubka: 42 cmBarva: kouřová hnědá, černáMateriál: dubová dýha, kov

Produkt Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině TV stolky, patří značce Furniria, v barvě 8c662d, z materiálu Drevo, kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm - parametry produktu

Hmotnost73 kg
Délka170 cm
Šířka42 cm
Výška55 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieTV stolky
ZnačkaFurniria
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm - další zajímavé produkty

Furniria Designový TV stolek Micheal 170 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?