Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm - popis produktu

Designový TV stolek Akello 140 cm Designový TV stolek bude výjimečným kouskem ve vašem obývacím pokoji či jiné zábavné místnosti. Disponuje prostorným designem a poskytuje dostatek úložného prostoru pro odkládání DVD přehrávačů, dálkových ovladačů a jiných drobností, které chcete mít vždy po ruce. Kombinace černé a divokého dubového dřeva dává stolku elegantní a moderní vzhled, díky čemuž se bude hodit do jakékoliv místnosti. Díky kvalitnímu materiálu MDF a pevným kovovým nožičkám je tento stolek silný a odolný. Disponuje otevřenou poličkou, zásuvkou a dvěma dvířky. Zaručeně rozzáří každý interiér. Rozměr: 140cm x 40cm x 45cm (d x š x v)Materiál: MDF, kovBarva stolku / nohou: imitace divoký dub / matná černá (potažená práškem)Povrch: lakovaný

Produkt Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Dkton, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm - parametry produktu

Hmotnost30 kg
Délka140 cm
Šířka40 cm
Výška45 cm
KategorieTV stolky
ZnačkaDkton
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm - další zajímavé produkty

Dkton Designový TV stolek Akello 140 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?