Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm - popis produktu

Designový TV stolek Rory 150 cm Design TV stolku Rory je inspirovaný retro stylem. Vyznačuje se čistými, jednoduchými liniemi, zešikmenými nohama a přírodním barevným provedením. Výsledkem je nadčasový praktický nábytek s jedinečným a příjemným vzhledem. TV stolek se skládá ze tří oddílů. Uzavřené skříňky budou vhodné pro uložení doplňků k hifi, audio a video zařízením, do otevřené police uložíte set-up box či DVD přehrávač. Přes zadní otvor převedete kabely tak, aby nebyly viditelné a a nepůsobil rušivě. Prostorná horní deska nabízí místo nejen pro velký televizor, poslouží i na prezentaci dekorací či pokojových rostlin. Výška: 46 cmŠířka: 150 cmHloubka: 42 cmBarva: přírodníMateriál: dubová dýha

Tento produkt naleznete ve skupině TV stolky, patří značce Furniria, v barvě c6a27e, z materiálu Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm - parametry produktu

Hmotnost44 kg
Délka150 cm
Šířka42 cm
Výška46 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieTV stolky
ZnačkaFurniria
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm - další zajímavé produkty

Furniria Designový TV stolek Rory 150 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?