Furniria Designový TV stolek Kaia

Furniria Designový TV stolek Kaia

Furniria Designový TV stolek Kaia

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designový TV stolek Kaia - popis produktu

Designový TV stolek Kaia Designový TV stolek Kaia spojuje skandinávský design se syrovější průmyslovým vzhledem nožiček. Kombinace čistých minimalistických linií s tmavým provedením kovových nohou a korpusů skříněk je vzrušující. Pozoruhodnou rysem nábytku je i parketový vzor zdobící je přední část. Kovové úchytky ve zlaté barvě mu dodávají jedinečnou charisma. Kromě zajímavého designu nabízí stolek množství úložného prostoru pro mediální zařízení a příslušenství. Kabelový otvor v zadní části umožňuje nenápadné vedení kabelů tak, aby nepůsobily rušivě. TV stolek Kaia svým nadčasovým provedením zapadne do široké škály moderních, minimalisticky laděných interiérů. Rozměr:50x160x43 cm (vxšxh) Barva: přírodní, černáMateriál: dubová dýha, kov, MDF

Produkt Furniria Designový TV stolek Kaia lze nalézt mezi produkty ve skupině TV stolky, patří značce Furniria, v barvě c6a27e, z materiálu Drevo, kov, MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designový TV stolek Kaia - parametry produktu

Hmotnost35 kg
Délka160 cm
Šířka43 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieTV stolky
ZnačkaFurniria
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov, MDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designový TV stolek Kaia - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designový TV stolek Kaia - další zajímavé produkty

Furniria Designový TV stolek Kaia - jak nakoupit nejvýhodnější?