Dolmar Psací stolek SWAN SV12

Dolmar Psací stolek SWAN SV12

Dolmar Psací stolek SWAN SV12

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 910 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Psací stolek SWAN SV12 - popis produktu

SWAN je jedinečný sektorový nábytek , který snadno zapadne do jakéhokoli interiéru . SWAN se bude vyjímat v moderním i klasickém prostoru a vytvoříte si s ním dokonalý obývací pokoj, ložnici, pracovnu či dětský pokoj. Tuto krásnou kolekci odvětvového nábytku v jednoduché a elegantní formě si zamiluje každý klient, který preferuje přirozené barevné provedení. Sektorový nábytek SWAN je vyroben z kvalitních materiálů nejvyšší kvality. Z této jedinečné a okouzlující kolekce je i psací stolek SWAN SV12, který je vyroben v nadčasovém barevném provedení dub nash/borovice andersen. Charakteristickým rysem psacího stolku jsou dřevěné nožičky, které zdůrazňují prestižní charakter nábytku. Psací stolek má jednu skříňku a tři prostorné zásuvky.

Materiál: lamino, ABS hrany Rozměry (ŠxVxH): 140 x 78,5 x 52 cm Barevné provedení: dub nash / borovice andersen

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt Dolmar Psací stolek SWAN SV12 patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Dolmar, barevná verze je hnědá, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stolky, vyrábí jej značka Dolmar, v barvě hnědá, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Psací stolek SWAN SV12 patří do skupiny produktů Dětské psací stoly, je v nabídce značky Dolmar, v barvě hnědá, je vyroben z materiálu Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Dolmar Psací stolek SWAN SV12 - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
Výška78,5 cm
BarvaHnědá
Šířka140 cm
Použití stolkuPsací stolek
FunkceSe zásuvkou
Funkces dvířky
KategorieNábytek, Stoly, Psací stoly, Psací stolky, Dětské psací stoly
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Psací stolek SWAN SV12 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Psací stolek SWAN SV12 - další zajímavé produkty

Dolmar Psací stolek SWAN SV12 - jak nakoupit nejvýhodnější?