Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 910 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - popis produktu

Psací stolek ARCHA Ar7 tvoří součást jednoduché a elegantní kolekce ARCHA . Sektorový nábytek ARCHA představuje spojení čistých linií a funkčních provedení jednotlivých prvků, které se dokonale hodí do každého moderního interiéru. Nábytek ARCHA osloví především fanoušky skandinávského, či severského stylu bydlení, kvůli své jednoduchosti, funkčnosti a minimalismu . Díky těmto vlastnostem však velmi dobře vynikne téměř v každém prostoru. Pomocí 12 prvků sektoru Archa si dokážete vkusně a účelově vyskládat moderní pracovnu, studentský a dětský pokoj či předsíň. Všechny části sektorové sestavy ARCHA představují kompaktní bezúchytový systém se širokým spektrem možností. Sektor je k dispozici v arktické bílé nebo v kombinaci s dub wotan. Korpus nábytku je vyroben z kvalitní laminované desky, ABS hrana je odolná proti oděru a poškrábání. Psací stolek ARCHA Ar7 má na pravé straně umístěnou skříňku s jednou zásuvkou a dvířky, za kterými naleznete polici.

Materiál: korpus a dvířka LTD 16 mm Rozměr (ŠxVxH): 120,0 x 79,5 x 52 cm Barevné provedení:
  • bílá
  • dub wotan / bílá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti! Kvůli bezpečnosti a zachování přiměřené stability nábytku, by měl být trvale připevněn ke stěně.

Produkt Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Psací stoly, patří pod značku Dolmar, barevná verze je hnědá, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Dolmar, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Laminát, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá patří do skupiny produktů Psací stolky, vyrábí jej značka Dolmar, v barvě hnědá, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBílá
MateriálLaminát
DekorDub
Výška79 cm
TypRovné
BarvaHnědá
Šířka120 cm
Použití stolkuPsací stolek
FunkceSe zásuvkou
Funkces dvířky
Cenado 150 €
KategorieStolky
KategorieNábytek, Stoly, Psací stoly, Kancelářský nábytek, Psací stolky, PC stoly, Dětské psací stoly, PC stolky
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - další zajímavé produkty

Dolmar Psací stolek ARCHA AR7 Barva: Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?