Dolmar Noční stolek ESPRITE P12

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 720 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 - popis produktu

Unikátní sektorový nábytek ESPRITE je dostupný v neodolatelném barevném provedení ořech warmia v kombinaci san sebastian a matná černá. Sektorový nábytek ESPRITE nabízí řadu segmentů, ze kterých si vytvoříte obývací stěnu, jídelnu nebo ložnici přesně podle svých představ. Zvolená kombinace barev a elegantní černé kovové nožičky s práškovým nástřikem vytváří jedinečný design celé kolekce. Výška nožiček je 16 cm. Nožičky zaručují pevnou stabilitu nábytku.

Noční stolek ESPRITE P9 má dvě prostorné zásuvky. Výborně doplní dětský pokoj nebo ložnici.

Materiál: laminovaná deska / drážkovaná MDF / plastové úchytky / kov Rozměry:
  • ŠxVxH: 42 x 49,9 x 40 cm
  • výška nohou: 16 cm
Barevné provedení: ořech warmia /san sebastian/černý mat Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské postele, je v nabídce značky Dolmar, barevné provedení je hnědá, materiál je kov v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 lze nalézt mezi produkty ve skupině Psací stoly, patří pod značku Dolmar, barevná verze je hnědá, materiálové složení kov v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Noční stolky, patří značce Dolmar, v barvě hnědá, z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 - parametry produktu

MateriálLaminát
BarvaČerná
DekorOřech
MateriálMDF
MateriálKov
TypRovné
Úložný prostorse zásuvkou
BarvaHnědá
FunkceS poličkou
FunkceSe zásuvkou
Funkces dvířky
Použití stolkuNoční stolek
MístnostLožnice
KategorieNábytek, Stoly, Postele, Ořechy, Dětské postele, Psací stoly, Noční stolky, Kancelářský nábytek, Psací stolky, PC stoly, Dětské psací stoly, PC stolky
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
Materiálkov
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 - další zajímavé produkty

Dolmar Noční stolek ESPRITE P12 - jak nakoupit nejvýhodnější?