Dolmar Psací stolek TERLO LO9

Dolmar Psací stolek TERLO LO9

Dolmar Psací stolek TERLO LO9

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 060 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Psací stolek TERLO LO9 - popis produktu

Psací stolek TERLO LO9 je část nábytku z moderního a nadčasového sektoru . Přírodní kombinace barev dub wotan + beton millenium zútulní každý interiér a dodá mu šmrnc industrialismu. Celá kolekce nábytku TERLO působí dominantně a skvěle se hodí do jakéhokoli interiéru. Moderní design a funkčnost oceníte při zařizování obývacího pokoje, kanceláře, předsíně či studentského pokoje. Nadčasovost tohoto sektoru zvýrazňují černé úchyty, nohy a vertikální lišty s černými aplikacemi. Korpus nábytku je vyroben z kvalitní laminované desky, ABS hrana je odolná proti oděru a poškrábání. Psací stolek TERLO LO9 má na pravé straně umístěnou skříňku s dvířky za kterou naleznete jednu polici. Možnost výběru mnoha elementů z kolekce umožňuje velkou flexibilitu , pokud jde o individuální řešení uspořádání.

Materiál: LTD 16 mm, kovové nohy, plastové úchytky Rozměr (ŠxVxH): 120 x 79,5 x 55,3 cm Barevné provedení: dub wotan/beton millenium

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti! Kvůli bezpečnosti a zachování přiměřené stability nábytku, by měl být trvale připevněn ke stěně.

Produkt Dolmar Psací stolek TERLO LO9 patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Dolmar, barevná verze je hnědá, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Dolmar, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Laminát, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Psací stolek TERLO LO9 patří do skupiny produktů Psací stolky, vyrábí jej značka Dolmar, v barvě hnědá, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Dolmar Psací stolek TERLO LO9 - parametry produktu

MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Výška79,5 cm
TypRovné
BarvaŠedá
BarvaHnědá
Šířka120 cm
Použití stolkuPsací stolek
Funkces dvířky
KategorieNábytek, Stoly, Psací stoly, Kancelářský nábytek, Psací stolky, PC stoly, Dětské psací stoly, PC stolky
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Psací stolek TERLO LO9 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Psací stolek TERLO LO9 - další zajímavé produkty

Dolmar Psací stolek TERLO LO9 - jak nakoupit nejvýhodnější?