Dolmar Psací stolek KARINO CA8

Dolmar Psací stolek KARINO CA8

Dolmar Psací stolek KARINO CA8

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 480 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Psací stolek KARINO CA8 - popis produktu

Přizpůsobení vybavení pokoje nárokům a požadavkům Vašeho teenagera lze pořádně zabrat, ale s kolekcí KARINO Vám zaručujeme, že spokojenost bude na obou stranách. Účelově zařízený pokoj s množstvím prvků z kvalitních materiálů potěší rodiče a stylové provedení v moderní barevné kombinaci, které zaujmou již na první pohled, splní nároky každého teenagera. Díky kontrastní kombinaci teplého dubu s šedou a bílou barvou kolekce KARINO oživí každý interiér. Psací stolek KARINO CA8 má zásuvku, dvířka a otevřenou polici. Oceníte dostatek úložného prostoru a stylové provedení .

Materiál: lamino 16 mm Rozměr (ŠxVxH): 120 x 78 x 53 cm Barevné provedení: šedá/bílý briliant/dub nash Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stoly, patří pod značku Dolmar, barevná verze je šedá, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Psací stolek KARINO CA8 patří do skupiny produktů Psací stolky, vyrábí jej značka Dolmar, v barvě šedá, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské psací stoly, je v nabídce značky Dolmar, v barvě šedá, je vyroben z materiálu Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Dolmar Psací stolek KARINO CA8 - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Výška78 cm
TypRovné
BarvaŠedá
Šířka120 cm
FunkceS poličkou
Použití stolkuPsací stolek
FunkceSe zásuvkou
Funkces dvířky
KategorieStoly, Psací stoly, Psací stolky, Dětské psací stoly
ZnačkaDolmar
Barvašedá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Psací stolek KARINO CA8 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Psací stolek KARINO CA8 - další zajímavé produkty

Dolmar Psací stolek KARINO CA8 - jak nakoupit nejvýhodnější?