Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 233 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE - popis produktu

Koberec Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE:Jestli potřebujete nový koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Obsession. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Protože si děti hrají většinu času na zemi, nabízený typ je ochrání před studenou podlahou, a navíc budou mít novou oblíbenou hrací plochu. Má přesně stanovené rozměry, takže se nemusíte stresovat počítáním metráže. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho vícebarevné provedení nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec Obsession má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, kdy koberec získá vysokou odolnost. Hlavní vlastnosti produktu Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE Koberec do dětského pokojíčku Obsession izoluje děti při hraní od studené podlahy U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Děti si budou hrát a nebude jim zima Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Výrobním materiálem koberce je polyester Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Obsession je 80 cm Výška vlasu dosahuje 0 mm

Produkt Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Obsession, Obsession koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Obsession, Obsession koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE - parametry produktu

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE - další zajímavé produkty

Dětský kusový Torino kids 239 JUNGLE - jak nakoupit nejvýhodnější?