Dětský kusový Kids 590 pink #5704815

Dětský kusový Kids 590 pink #5704815

Dětský kusový Kids 590 pink #5704815

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 727 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Kids 590 pink - popis produktu

Koberec Dětský kusový Kids 590 pink:Jestli potřebujete nový koberec pro děti, možná by vás mohl zaujmout koberec Ayyildiz koberce. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Protože děti tráví na zemi spoustu času, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a nebudou si chtít hrát nikde jinde. Rozměry jsou již předem dány, tudíž nemusíte počítat jeho metráž. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho růžová a šedá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 10,5 mm. Zásadní přednosti produktu Dětský kusový Kids 590 pink Koberec do dětského pokoje Ayyildiz koberce se stane hlavním hracím místem, kde dětem nebude zima od země Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Vytvoří pro děti teplé místo pro hraní Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší růžová a šedá barva Šedý koberec je velice žádanou variantou Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 10,5 mm

Produkt Dětský kusový Kids 590 pink #5704815 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Ayyildiz koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Kids 590 pink - parametry produktu

Dětský kusový Kids 590 pink - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Kids 590 pink - další zajímavé produkty

Dětský kusový Kids 590 pink - jak nakoupit nejvýhodnější?