Dětský kusový Kids 550 pink #5704788

Dětský kusový Kids 550 pink #5704788

Dětský kusový Kids 550 pink #5704788

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 727 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Kids 550 pink - popis produktu

Koberec Dětský kusový Kids 550 pink:Pokud vaše děti potřebují nový koberec, neměl by vám z naší nabídky uniknout koberec Ayyildiz koberce. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Protože děti tráví na zemi spoustu času, nabízený typ je dobře izoluje od studené podlahy, a nebudou si chtít hrát nikde jinde. Nemusíte složitě počítat kolik jej potřebujete, protože má předem určené rozměry. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho růžová a šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Principem je spojení tradiční ruční i moderní strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 10,5 mm. Hlavní vlastnosti produktu Dětský kusový Kids 550 pink Koberec do dětského pokojíčku Ayyildiz koberce vytvoří dětem ideální místo na hraní Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Ochrání děti před chladnou podlahou Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje růžová a šedá barva Šedý koberec se řadí mezi oblíbené typy Materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 10,5 mm

Produkt Dětský kusový Kids 550 pink #5704788 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Ayyildiz koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Kids 550 pink - parametry produktu

Dětský kusový Kids 550 pink - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Kids 550 pink - další zajímavé produkty

Dětský kusový Kids 550 pink - jak nakoupit nejvýhodnější?