Dětský kusový Bambi 820 růžový #5704817

Dětský kusový Bambi 820 růžový #5704817

Dětský kusový Bambi 820 růžový #5704817

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 703 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský kusový Bambi 820 růžový - popis produktu

Koberec Dětský kusový Bambi 820 růžový:Pokud sháníte koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Ayyildiz koberce. Dětský koberec dotvoří každý pokojíček. Protože si děti hrají většinu času na zemi, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a hlavně si budou v dětském pokoji hrát rády a často. Má přesně stanovené rozměry, takže se nemusíte stresovat počítáním metráže. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho růžová a šedá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má precizní provedení, které je ideální pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Ayyildiz koberce je 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 7 mm. Zásadní vlastnosti produktu Dětský kusový Bambi 820 růžový Koberec do dětského pokojíčku Ayyildiz koberce izoluje děti při hraní od studené podlahy Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Děti si budou hrát a nebude jim zima Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší růžová a šedá barva Šedý koberec se řadí mezi oblíbené typy Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 7 mm

Produkt Dětský kusový Bambi 820 růžový #5704817 patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Ayyildiz koberce v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský kusový Bambi 820 růžový - parametry produktu

Dětský kusový Bambi 820 růžový - historie ceny a dostupnosti

Dětský kusový Bambi 820 růžový - další zajímavé produkty

Dětský kusový Bambi 820 růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?