CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP:Měli byste zájem opatřit si parfémovanou vodu,, se kterou zaujmete při každé příležitosti? CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP poskytuje perfektní vůni pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní vůní orientální příměs, ve které jsou propojeny neobyčejné ingredience zaručující výrazný a smyslný výsledek. Základ parfémované vody doplňuje vedlejší vůně orientálních tónů, takže jde o kořeněné aroma propojené např. s pižmem nebo vanilkou. Tato parfémovaná voda se ujme především během slavnostních příležitostí nebo v chladném zimním období. CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP je originálně z Francie. Významné parametry parfémované vody CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP Parfémovaná voda s vůni perfektní pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP: orientální Původ ve Francii Informace o výrobci CHANEL První parfém značky Chanel spatřil světlo světa v roce 1921 a to díky Gabrielle Bonheur Chanel. Slávu jí zaručily návrhy zcela originálních kostýmů s nohavicemi a sukní. Dokázala tak transformovat tehdejší konzervativní módu. Stejně jako její oblečení vám i vůně Chanel dodá pocit elegance a ženskosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémová voda EDP od značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - parametry produktu

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - další zajímavé produkty

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?