CHANEL Chance EdP

CHANEL Chance EdP

CHANEL Chance EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Chance EdP - popis produktu

Parfémovaná voda CHANEL Chance EdP:Měli byste zájem o parfémovanou vodu, jejíž vůně zaručeně zaujme vaše okolí? CHANEL Chance EdP disponuje osobitou vůni vhodnou pro ženy. Nejvýraznější složkou této parfémované vody je příměs chypre, jejíž dřevité mechové tóny neuniknou ničí pozornosti. S touto parfémovanou vodou zazáříte v zimním období i při slavnostnějších událostech. CHANEL Chance EdP je původem z Francie. Podstatné přednosti parfémované vody CHANEL Chance EdP Parfémovaná voda perfektní pro ženy Hlavním aroma je chypre vůně Tato parfémovaná voda vznikla ve Francii Informace o výrobci CHANEL První parfém značky Chanel stvořila Gabrielle Bonheur Chanel již v roce 1921. Slavnou se stala zásluhou naprosto originálních návrhů kostýmů s nohavicemi a sukní. Postarala se tak o proměnu tehdejší konzervativní módy. Stejně jako její oblečení vám i vůně Chanel pomůže získat pocit elegance a ženskosti.

Produkt CHANEL Chance EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Chance EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

CHANEL Chance EdP - parametry produktu

CHANEL Chance EdP - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Chance EdP - další zajímavé produkty

CHANEL Chance EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?