CHANEL Coco Mademoiselle EdT

CHANEL Coco Mademoiselle EdT

CHANEL Coco Mademoiselle EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Coco Mademoiselle EdT - popis produktu

Toaletní voda CHANEL Coco Mademoiselle EdT:V případě, že preferujete dámské vůně, pak by vašemu zraku zajisté neměla uniknout toaletní voda CHANEL. Dámská toaletní voda CHANEL nenechá žádného muže kolem vás chladným. Květinovou vůni dokážete rozeznat hned na první přičichnutí. Vůně otevře srdce všem romantickým povahám a dá jim pocítit lásku, vášeň i touhu. Vůně orientu je honosná, smyslná a velmi svůdná. Kvůli intenzitě se obvykle doporučuje na chladnější roční období. Představte svou osobnost světu pomocí toaletní vody CHANEL a buďte sami sebou. Hlavní přednosti toaletní vody CHANEL Coco Mademoiselle EdT Toaletní voda CHANEL obsahuje především dámské tóny vůní Hlavní složce dominuje orientální kombinace vonných tónů K hlavní složce se přidává vedlejší květinová kombinace vonných tónů Další vonnou složkou je také bergamot, jasmín, mošus (pižmo), pomeranč, růže a vanilka Nechte se unášet na křídlech francouzské toaletní vody CHANEL Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda CHANEL se může pochlubit jedinečnou vůní Zjistěte, co se skrývá za toaletní vodou CHANEL. Hlavní orientální a vedlejší květinová vůně poskytují příjemný pocit během celého dne díky pečlivému výběru ingrediencí. Zatímco budete omámení působením nevtíravé vůně, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně bergamot, jasmín, mošus (pižmo), pomeranč, růže a vanilka, se postarají o nezapomenutelné vzpomínky. Vkusný flakon francouzské toaletní vody CHANEL podpoří vaše sebevědomí a unese vás za hranice přítomnosti. S touto toaletní vodou zazáříte i v případě slavnostnější příležitosti. Určitě s ní uděláte dojem na první schůzce, při romantickém večeru nebo na divoké party.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Coco Mademoiselle EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CHANEL Coco Mademoiselle EdT - parametry produktu

CHANEL Coco Mademoiselle EdT - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Coco Mademoiselle EdT - další zajímavé produkty

CHANEL Coco Mademoiselle EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?