Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Těhotnej kuchař vydal svou druhou kuchařku! Po necelém roce vychází druhá kuchařka Těhotnýho kuchaře! Znovu obsahuje 77 receptů, tentokrát s ještě peprnějším komentářem. Formát knihy zůstal zachován, barevných ilustrací přibylo a u každého receptu znovu najdeš QR kódy, odkazující na videorecept.
Produkt Cháluj ještě líp! - Těhotnej kuchař má přiřazen EAN kód 9788011035334.
Kategorie | Knihy |
EAN | 9788011035334 |
Těhotnej kuchař vydal svou druhou kuchařku! Po necelém roce vychází druhá kuchařka Těhotnýho kuchaře! Znovu obsahuje 77 receptů, tentokrát s ještě peprnějším komentářem. Formát knihy zůstal zachován, barevných ilustrací přibylo a u každého receptu znovu najdeš QR kódy,
'Hele, doma potřebuješ jenom dvě kuchařky. Tuhle, co vydávám, a pak až vyjde druhej díl. Tak čau.' Těhotnej kuchař je vítěz Křišťálové Lupy za rok 2022 a kuchař-influencer, který v roce 2022 na sociálních sítích nasbíral celkem přes 1 milion sledujících. A tohle je jeho
Jste-li nadšeným kuchařem či kuchařkou a sbíráte recepty, které si pak třeba ještě rádi upravujete podle svých vlastních chutí a představ, je náš nový Zápisník receptů stvořený právě pro vás. Obsahuje více než sto prázdných stránek rozdělených do kategorií podle
Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem. Namísto suchých psychologických pouček přináší úlevu
Hokejka, kuchař, trenér, běžec, cestovatel a bůhvíco ještě. Těch nálepek už jsem měl hodně. Chcete vědět, jak jsem k nim přišel? O tom vám teď povím všechno. Tohle totiž není obyčejná kuchařka, ale taky celej můj životní příběh. Ke každýmu období, o kterým budu
eBook: Je to známý vtip: Chcete Boha pobavit? Vyprávějte mu o svých plánech. Ale možná se stejně dobře baví, když si čte dalších čtyřicet Palánových rad, jak má vylepšit svět ještě o něco víc. A možná mu je četl už přes rameno, když je zrovna psal. Radit něco
Audiokniha: Pokračování vtipné sondy do našich chyb a zbytečných strachů od autora bestselleru Raději zešílet v divočině. Další nálož čtyřiceti rad, úsměvných fejetonů, které nenásilně člověka vedou k zamyšlení. Pokračování bestselleru Rady pánu Bohu jak vylepšit
Autor, původním povoláním kuchař, připravil pro čtenáře této knížky 'menu' složené z receptů, poezie, fejetónů i úvah. Nachází nové verze biblických příběhů, starých pověstí. Dotýká se i aktuálních problémů současnosti. Upozorňuje na nutnost vzájemného
Tato učebnice je určena učebním oborům kuchař, číšník a gastronomii na středních odborných učilištích. Jejím cílem je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gramatiky. Obsahuje: 27 lekcí stručný
K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize. Naučíte se například převádět míry, zorganizovat
Toto je příběh geniálního kuchaře s absolutní chutí, který dobude slovutnou kuchyni v sultánově paláci Topkapi a pozmění osudy celé říše. Historický román tureckého mistra fantasy a detektivních příběhů Saygina Ersina se odehrává na sultánově dvoře šestnáctého
Audiokniha MP3 Dědečku, ještě vyprávěj:Dědečku, ještě vyprávěj je volným pokračováním úspěšné knihy pro děti Dědečku, vyprávěj.Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe. S
Autorská dvojice Frej-Kuchař přináší nový pohled na střevo jako náš druhý mozek, který je základem našeho zdraví. Jeho nemoci a problémy přibližuje v komplexu příčin a důsledků vzniku nemocí a jejich prevence. Trávicí systém je sice komplikovaný, ale tato publikace vám
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse,
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Nové a podstatně rozšířené vydání knihy Dr. Jana Lípy popisuje filosofii a praxi patrně nejstarší československé buddhistické školy - Učení Fráni Drtikola, která se mimo jiné i díky autorovi této knihy a jeho přátelům dochovala až do dnešních dnů. Srozumitelnými slovy