BVLGARI Omnia Crystalline EdT

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - popis produktu

Toaletní voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT:Pokud vám vyhovují dámské vůně, můžeme vám nabídnout toaletní vodu BVLGARI. Dámská toaletní voda BVLGARI podpoří vaše sebevědomí v průběhu celého dne. Květinové tóny okouzlí muže, jemné aroma si užijí ženy a svěží vůně přiláká všechny. Láska, touha a vášeň jsou silné emoce, které vychází z flakonu tohoto jedinečného parfému. Evokuje aromatickou vodní svěžest a čistou přírodu. Vůně povzbudí vaše smysly, dodá vám energii a zažehne emoce. Dejte šanci toaletní vodě BVLGARI a nechte vyniknout své pravé já. Hlavní přednosti toaletní vody BVLGARI Omnia Crystalline EdT Toaletní voda BVLGARI obsahuje především dámské složky vůní Pro hlavní složku je dominantní květinová kombinace vonných tónů Výrazným doplňkem je také vedlejší vodní kombinace vonných tónů Poznáte okázalost i eleganci italské toaletní vody BVLGARI Nechte se hýčkat touto vůní při jakékoli příležitosti Toaletní voda BVLGARI přináší specifickou vůni Začněte nový den s toaletní vodou BVLGARI. Hlavní květinová a vedlejší vodní vůně promění váš běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí. Vkusný flakon italské toaletní vody BVLGARI podpoří vaše sebevědomí a unese vás za hranice přítomnosti. Tato toaletní voda vynikne jak během slavnostnější příležitosti, tak i během běžného dne. Doprovodí vás na první rande, party u přátel nebo pracovní schůzku.

Produkt BVLGARI Omnia Crystalline EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Omnia Crystalline EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - parametry produktu

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - další zajímavé produkty

BVLGARI Omnia Crystalline EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?