GIVENCHY Amarige EdT

GIVENCHY Amarige EdT

GIVENCHY Amarige EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY Amarige EdT - popis produktu

Toaletní voda GIVENCHY Amarige EdT:Pokud se zajímáte o dámské vůně, poohlédněte se po toaletní vodě GIVENCHY. Dámská toaletní voda GIVENCHY harmonizuje vnitřní duševní i fyzickou pohodu. Květinové tóny vás provedou kouzelnou rozkvetlou zahradou. Vůně se bude vyjímat na všech romantických duších obzvláště v letních dnech. Sáhněte po toaletní vodě GIVENCHY, která má smyslnou životní kompozici. Klíčové vlastnosti toaletní vody GIVENCHY Amarige EdT Toaletní voda GIVENCHY kombinuje dámské složky vůní V popředí hlavní složky je květinová kombinace vonných tónů Odevzdejte se vonným složkám, jako je fialka Nechte se unášet na křídlech francouzské toaletní vody GIVENCHY Je jen na vás, jakou příležitost pro tuto vůni zvolíte Toaletní voda GIVENCHY přináší specifickou vůni Proměňte svůj běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí s toaletní vodou GIVENCHY. Hlavní květinová vůně vás zaujme svým netypickým výběrem ingrediencí. Zatímco vás uchvátí první závan nevtíravé živé vůně, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně fialka, se postarají o nezapomenutelné vzpomínky. Vkusný flakon francouzské toaletní vody GIVENCHY podpoří vaše sebevědomí a unese vás za hranice přítomnosti. Tato toaletní voda vynikne jak během slavnostnější příležitosti, tak i během běžného dne. Oslníte s ní na pracovním obědě i večerní party.

Produkt GIVENCHY Amarige EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY Amarige EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY Amarige EdT - parametry produktu

GIVENCHY Amarige EdT - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY Amarige EdT - další zajímavé produkty

GIVENCHY Amarige EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?