DIOR Dune EdT

DIOR Dune EdT

DIOR Dune EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DIOR Dune EdT - popis produktu

Toaletní voda DIOR Dune EdT:Máte-li v oblibě dámské vůně, doporučíme vám toaletní vodu DIOR. Dámská toaletní voda DIOR nenechá žádného muže kolem vás chladným. Orientální vůně je exotickou královnou mezi toaletními vodami. Nic nenavodí útulnou hřejivou atmosféru tak rychle jako právě tato vůně. Představte svou osobnost světu pomocí toaletní vody DIOR, se kterou nikdy nezůstanete bez povšimnutí. Zásadní vlastnosti toaletní vody DIOR Dune EdT Toaletní voda DIOR kombinuje dámské tóny vůní Základem hlavní složky je orientální kombinace vonných tónů S hlavní složkou jde ruku v ruce i vedlejší orientální kombinace vonných tónů Součástí vonných složek je také bergamot, fialka, jasmín, lilie, růže, rybíz a vanilka Poznáte okázalost i eleganci francouzské toaletní vody DIOR Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda DIOR se může pochlubit jedinečnou vůní Zažijte neopakovatelný pocit s toaletní vodou DIOR. Hlavní orientální a vedlejší orientální vůně vás na první nádech uchvátí svými vhodně zvolenými kombinacemi. Zatímco se budete oddávat prvnímu nádechu nevtíravé vůně, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně bergamot, fialka, jasmín, lilie, růže, rybíz a vanilka, ve vás uchovají nezapomenutelné pocity svěžesti. Vkusný flakon francouzské toaletní vody DIOR je plný energie a smyslnosti, kterou vám propůjčí při jakékoliv příležitosti. S touto toaletní vodou zazáříte i v případě slavnostnější příležitosti. Jistě si s ní spojíte mnoho nezapomenutelných momentů.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt DIOR Dune EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dior v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DIOR Dune EdT - parametry produktu

DIOR Dune EdT - historie ceny a dostupnosti

DIOR Dune EdT - další zajímavé produkty

DIOR Dune EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?