BVLGARI Omnia Amethyste EdT

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - popis produktu

Toaletní voda BVLGARI Omnia Amethyste EdT:Pokud jste zvyklí na dámské vůně, potom byste měli vyzkoušet toaletní vodu BVLGARI. Dámská toaletní voda BVLGARI vzbudí obdiv všech kolem vás. Přivoňte si ke květinovým tónům a přeneste se do rozkvetlé zahrady. Vůně otevře srdce všem romantickým povahám a dá jim pocítit lásku, vášeň i touhu. Odhalte svou osobnost všem kolem s toaletní vodou BVLGARI a nechte vyniknout své pravé já. Klíčové vlastnosti toaletní vody BVLGARI Omnia Amethyste EdT Toaletní voda BVLGARI obsahuje především dámské složky vůní Hlavní složku tvoří květinová kombinace vonných tónů K hlavní složce se přidává vedlejší květinová kombinace vonných tónů Další vonnou složkou je také růže Nechte se unášet na křídlech italské toaletní vody BVLGARI Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda BVLGARI přináší specifickou vůni Proměňte svůj běžný den v nezapomenutelné zážitky plné emocí s toaletní vodou BVLGARI. Hlavní květinová a vedlejší květinová vůně vás zaujmou svým netypickým výběrem ingrediencí. Zatímco budete nasávat nevtíravou a živou vůni, osvěžující akordy vonných složek, konkrétně růže, se postarají o nezapomenutelné vzpomínky. Vkusný flakon italské toaletní vody BVLGARI v sobě ukrývá moc energie a smyslnosti, o kterou se s vámi kdykoliv podělí. S touto toaletní vodou se můžete vydat do rušného pracovního dne, ale hodí se také na speciální příležitosti. Doprovodí vás na první rande, party u přátel nebo pracovní schůzku.

Produkt BVLGARI Omnia Amethyste EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Omnia Amethyste EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - parametry produktu

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - další zajímavé produkty

BVLGARI Omnia Amethyste EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?