BVLGARI Aqva Divina EdT

BVLGARI Aqva Divina EdT

BVLGARI Aqva Divina EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Aqva Divina EdT - popis produktu

Toaletní voda BVLGARI Aqva Divina EdT:V případě, že preferujete dámské vůně, pak by vám doma neměla chybět toaletní voda BVLGARI. Dámská toaletní voda BVLGARI dokonale zdůrazní vaši ženskost i styl. Květinové tóny si podmaní muže, jemný nádech vyhovuje ženám a svěží vůně provokuje všechny. Láska, touha a vášeň jsou silné emoce, které vychází z flakonu tohoto jedinečného parfému. Evokuje aromatickou vodní svěžest a čistou přírodu. Ponouká k radostnému úniku pryč ze všednosti a probouzí všechny smysly. Dejte šanci toaletní vodě BVLGARI a buďte sami sebou. Hlavní přednosti toaletní vody BVLGARI Aqva Divina EdT Toaletní voda BVLGARI kombinuje dámské složky vůní Hlavní složce dominuje květinová kombinace vonných tónů S hlavní složkou jde ruku v ruce i vedlejší vodní kombinace vonných tónů Mezi přidané vonné složky připadá také bergamot Poznáte okázalost i eleganci italské toaletní vody BVLGARI Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda BVLGARI přináší specifickou vůni Zjistěte, co se skrývá za toaletní vodou BVLGARI. Hlavní květinová a vedlejší vodní vůně na vás okamžitě zapůsobí pečlivě vybíranými ingrediencemi. Zatímco se budete oddávat prvnímu nádechu nevtíravé vůně, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je bergamot, se postarají o nezapomenutelné vzpomínky. Vkusný flakon italské toaletní vody BVLGARI obnoví vnitřní sebedůvěru a dodá pocit energie. Tato toaletní voda je vhodná jak do práce, tak i pro speciální příležitosti. Jistě si s ní spojíte mnoho nezapomenutelných momentů.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Aqva Divina EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Aqva Divina EdT - parametry produktu

BVLGARI Aqva Divina EdT - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Aqva Divina EdT - další zajímavé produkty

BVLGARI Aqva Divina EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?