BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT: Chcete si pořídit parfémovanou vodu, díky které si vysloužíte spoustu komplimentů? BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdP nabízí osobitou vůni vhodnou pro muže. Srdcem této parfémované vody je dřevitá příměs, jejíž jádrem jsou tóny borovice, bergamotu a jalovce. Pro finální podobu parfémované vody je zásadní vůně jedle, nového koření a šalvěje. Součástí vonných složek je také kůže, pačuli a labdanum. Tato parfémovaná voda přijde vhod obzvlášť v zimním období. BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdP je originálně z Itálie . Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdTParfémovaná voda ideální pro mužeHlavní vůně je dřevitáVedlejší vůně je kořeněnáK přidaným vonným složkám náleží také bergamot, jedle, pačuli a labdanuomPůvodem je tato parfémovaná voda z Itálie

Produkt BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Bottega Veneta, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bottega Veneta v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Bottega Veneta, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT - parametry produktu

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT - další zajímavé produkty

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?