Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 124 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g - popis produktu

Vojenské jídlo vanička umožnuje jednoduchý způsob stravování a doplnění energie kdekoliv v terénu. Jídlo je již uvařené, můžete si ho ohřát libovolným způsobem, nebo v případě nouze jíst i studené. Jejich základem jsou klasické suroviny a také názvy jídel prozrazují, že se jedná o tradiční jídla upravené pro vojenské prostředí. Způsob konzervace - Sterilované.Způsob přípravy: ohřátím vaničky v horké vodě (8min)ohřátí bezplamennou ohřívačemohřátí nad plamenemJídlo - LasagneSložení: těstovinové nudle 35% (mouka z pšenice durum) vepřová plec 20,6% voda sýr (mléko, barva: E 160b, E 509, chlorid vápenatý, syřidlo, sůl, sýrové kultury) koření (pepř, sůl, celer, chuťové zesilovače E 621 a E 635, glukóza), rajčatový protlak, kukuřičný škrob modifikovaný, sušená cibule, řepkový olejVýrobek může obsahovat sóju, hořčici a vejce.Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 459 kJ / 109 kcal tuky: 4 g včetně nasycených mastných kyselin 1,9 g sacharidy: 11 g včetně 0,9 g cukrů protein: 6,8 g sůl: 0, 74 gPoužití:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:Potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g patří do skupiny produktů Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená.

Tento produkt naleznete ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená.

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Vaničky, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g - historie ceny a dostupnosti

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g - další zajímavé produkty

Arpol Vojenské jídlo vanička lasagne, 300g - jak nakoupit nejvýhodnější?