Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 363 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - popis produktu

Popis: Arpol podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka Bezplamenná ohřívač. Co se týče srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Tento balíček obsahuje jídlo na jeden vydatný oběd. Výhodou balíčku Arpol VJ je rychlost, s jakou můžete začít obědvat a to bez klasického vařiče i bez větší námahy. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby, zatímco americké MRE mají obvykle neznámé data spotřeby. Vyhovuje vojenským standardům NATO Celkové množství energie: 456 kcal Celková hmotnost balení: 420 g Vojenské jídlo - set 4Pikantní zelenina Rigatoni 300 gSložení: vařené těstoviny 44% (voda, tvrdá pšenice), rajčata, rajský protlak, červené a zelené papriky, rostlinný olej, mrkev, cibule, modifikovaný kukuřičný škrob, cukr, voda, sůl, emulgátor: E472e, E415, E412, sladový ocet , chili pyré, česnekové pyré, bylinky, koření, alergeny lepek z pšenice.Bezplamennou chemický ohřívač 1 kus; Voda do ohřívače 45 ml; Ubrousek 1 kus; Lžička 1 kus, Černý pepř 1 kus, Sůl 1 kusSkladujte při teplotě od 4 ° C do 25 ° CPoužitíe:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g patří do skupiny produktů Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Ohřívače, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - historie ceny a dostupnosti

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - další zajímavé produkty

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE VJ, set 4, 420g - jak nakoupit nejvýhodnější?