Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g - popis produktu

Vojenská konzerva Arpol umožnuje jednoduchý způsob stravování a doplnění energie kdekoliv v terénu. Budete potřebovat založit oheň nebo pomocí outdoorového ohřívači si jídlo ohřejete. Jde o plnohodnotné jídlo připravené z kvalitních surovin. Konzervované jídla se mohou pochlubit jednoduchou skladností a velmi dlouhou dobou trvanlivosti, kterou najdete i včetně výrobní šarže na jejich spodní straněCelkové množství energie: 977 kcalCelková hmotnost balení: 850 gVojenská konzerva jídlo 6Fazole s hovězím masem, sterilovaný konzerva určená ke spotřebě po ohřátí Složení: fazole 35,3%, voda, maso z hovězího plečky 25,9%, rajčatový protlak 5,2%, mrkev, petržel, pšeničná mouka, přísady (sůl, pepř, zvýrazňovače chuti E621 a E635, cukr, sušená zelenina, celer, bramborový škrob, kvasnicový extrakt, laktóza, řepkový olej, barvivo riboflavin, glukózu)Výrobek může obsahovat mléko, sóju, hořčici, vejceVýživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 482kJ / 115 kcal, tuky 3,8g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 9,3g, z toho Čurko 2,9g, bílkoviny 8,9g, sůl 0,55gSkladujte při teplotě od 0 ° C do 25 ° CPoužití:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody: Potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g patří do skupiny produktů Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Zelené potraviny, Fazole, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g - historie ceny a dostupnosti

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g - další zajímavé produkty

Arpol Vojenská konzerva fazole s hovězím masem, 850g - jak nakoupit nejvýhodnější?