Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 477 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - popis produktu

Popis: Arpol podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka Bezplamenná ohřívač. Co se týče srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Tento potravinový balíček MRE Arpol WZ jednoznačně lepší chuť hlavních jídel, které nejsou tolik nasolená. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby, zatímco americké MRE mají obvykle neznámé data spotřeby. Vyhovuje vojenským standardům NATOCelkové množství energie: 1468 kcalCelková hmotnost balení: 900 gOBSAH:Kuře s rýží a zeleninou, čistá hmotnost 400 g ; Sterilovaná konzerva s masem a zeleninou,Speciální tvrdé suchary,Čokoláda na pití se sníženým obashuje tuku .hořká čokoláda tyčinka FruppEnergetická tableta 1 kus Instatní čaj, Bonbón s vitamínem C 2 ks. Žvýkačka 1 kus Kávový bonbón 1 kus Instantní káva 2 g.Cukr 10 gx 2ksBezplamennou chemický ohřívač 1 kus, Voda do ohřívače 45ml, zápalky, Koření 1 kus,Sůl 1 kus, Vlhčený ubrousek 3 ks,Tableta na dezinfekci vody 1 kus.Vak na dezinfekci vody 1 kus, Toaletní papír 1 kus, Jednorázová zubní kartáček 1 kusPříbor 1 sada.Skladujte při teplotě od 4 ° C do 25 ° CPoužijte:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g patří do skupiny produktů Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Ohřívače, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - historie ceny a dostupnosti

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - další zajímavé produkty

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE WZ, set 3, 900g - jak nakoupit nejvýhodnější?