Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 351 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g - popis produktu

Popis: Arpol MRE střelecký balíček. Podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka Bezplamenná ohřívač. Co se týče srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby, zatímco americké MRE mají obvykle neznámé data spotřeby. Vyhovuje vojenským standardům NATOobsah: hlavní chod, polévka, dezert, doplňkyhmotnost hlavního chodu: 300 gvyrobené dle norem EUobsah:Masové kuličky v rajské omáčcemasová paštikaSpeciální tvrdé suchary Čokoláda na pití hořká čokoládainstatní čaj Bonbón s vitamínem C 2ksžvýkačka 1ksKávový bonbón 1ks Sada pro ohřívání: palivo 6ks, zápalky, podložkaDržák na plechovku 1ks: Instantní káva, čistá hmotnost 2gCukr 10g x 2kskoření 1kssůl 1ksZvlhčené ubrousky 3ksTabletka na dezinfekci vody 1ks návod k pužitiu do 1 litru vody nejistého původu.Vak na dezinfekci vody 1ksToaletní papír 1mJednorázová zubní kartáček 1kspříbor sadaCelkové množství enegie 1673 kcalSkladujte při teplotě od 4 ° C do 25 ° CPoužijte:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g lze nalézt mezi produkty ve skupině Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g - historie ceny a dostupnosti

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g - další zajímavé produkty

Arpol MRE střelecký balíček, set 2, 950g - jak nakoupit nejvýhodnější?